Dierenasiel Kn-H - Welkom
Dierenasiel Kn-H - Contact
Dierenasiel Kn-H - Links
Dierenasiel Kn-H - In cijfers
Dierenasiel Kn-H - Wetgeving
Dierenasiel Kn-H - Ter adoptie
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 9
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 9
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 2
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 3
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 4
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 5
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 6
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 7
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 8
Dierenasiel Kn-H - Hoe kon je?

Dag Dames,

 

Hier een foto van Boris die ik vorig jaar adopteerde vanuit jullie asiel. In het begin was hij getraumatiseerd, nu terug 'hond'. Dagelijkse lange wandelingen door de polders en het schorregebied.

Beste groeten,

Rik Hustinx

Ouden-Doel

  

  

Hier een berichtje vanuit Nederland. ik heb nu zo'n 2 maanden geleden Jacky (Snuffel bij jullie) geadopteerd vanuit het asiel. Wow, wat een hectische start was dat, gelijk had ik je al opgesloten gehad in mijn auto!! Dat zal ik nooit vergeten. Je bent mijn eerste hondje en we hebben van thuis uit altijd puppies gehad, dus eentje van het asiel en al 1,5 jaar oud, was helemaal spannend. Gelukkig luister je heel goed en ben je keurig opgevoed. Wat blij ben ik met jou, je bent zo lief, aanhankelijk, super gemakkelijk in omgang, rustig en sluit je iedereen die je ontmoet en rondom mij leeft, in je hart! Kortom een superhond, ik had me geen betere durven wensen, je bent het helemaal.
Bedankt Cynthia en Anja voor het ontvangen en verzorgen van zo'n schatje.
Veel succes verder met het dierenasiel en ik hoop dat je nog vele baasjes zo blij mag maken als ik!

Vriendelijke groeten van Monique Bonte en een poot van Jacky

Hallo,
Hier Hatji, ik wilde jullie laten weten, dat alles prima met mij gaat. Mijn oorontsteking is volledig weg en mijn kopje staat zelfs rechter dan voorheen. Toch heb ik nog heel wat verzorging nodig aan mijn oren, mijndarmpjes hebben ook hun draai gevonden.Ik ben een enorme knuffelbeer en hou veel van mijn huisgenoten. Ik kan enorm genieten om in de zon te liggen en eens te piepen bij de kippen ookal vinden zij mij niet zo leuk...Ondertussen ben ik al meegeweest naar de Ardennen en ik vond het zalig in de auto!
1000x bedankt voor de goede zorgen

een dikke schurende lik Hatji.

  

Hallo, hier wat nieuws over mijn twee sloebers, Chica welke ik al heb sinds November verleden en Wiestje welke van Juli bijgekomen is, stellen het zeer goed met mekaar. Met de komst van Wiestje heeft het amper een tiental dagen geduurd eer hij volledig aanvaard werd en dit door territorium geschil maar alles is probleemloos opgelost en nu slapen zij zelfs samen en liggen samen op de zetel. Wiestje zijn gebit is volledig in orde gebracht, de sukkelaar mist nu wel 7 tanden maar beter zo dan gebitspijn. Proficiat voor het team en vooral dat de dieren in het asiel welke meegegeven worden in goede gezondheid verkeren. Hopelijk zijn jullie wat met de foto's. Georges

  

  

 

Vanuit Hemiksem toch enkele woorden over Brutus. Ik denk dat hij het hier wel naar zijn

zin heeft. In het begin moest ik hem wat bijsturen maar ja wat heeft hij al meegemaakt? Maar de dierenarts en een vriend hondenleraar hebben mij beiden gezegd dat het een goeie loebas is. Maar wel wat opletten met dominantie zeker in het begin want dan moet hij zijn plaats nog wat zoeken in ons gezin. We gaan er ook mee naar de hondenschool en buiten een drolletje de eerste maal in de cafetaria doet hij het daar zeer goed. Ook met onze poes

was het voor HEM geen probleem, onze poes raakt nu ook al wat gewend.

Wat dat weglopen betreft loopt hij steeds los als we gaan wandelen wel nog niet op straat natuurlijk maar je ziet weglopen dat is onzin.

Vanaf ik wat foto’s heb stuur ik deze nog wel door en hou ik jullie wel op de hoogte.


Amber Liam Marleen Berend

  

Hallo,
ik wou even laten weten dat het goed gaat met Betsy de Engelse Basset welke ik bij u adopteerde.Ze is heel lief en braaf en toch waakzaam. Ze is lief met de poes en met de andere honden in de familie.Soms durft ze wel eens alleen op wandel te gaan als je haar uit de gaten hebt, maar ver gaat ze nooit, en ik kan het haar niet kwalijk nemen want er is nog geen poort of omheining.
Ik ben heel blij met ze en heb er veel vriendschap van.Ze doet me goed.
Volgend jaar als de tijd er rijp voor is zou ik er misschien een tweede bij nemen met hetzelfde karakter.
Bedankt, mvg,
Olivier

Hallo,


Enige tijd terug heb ik Rocky een Jack Russel van bij jullie geadopteerd.

Alles gaat prima met ons -- ondanks het feit dat hij hélemaal niet overweg met de poezen kan en ik ze daarom goed uit elkaars buurt moet zien te houden -- ben ik toch héél blij met m'n hondje.

Hij is zeer aanhankelijk en een aangename lieve kameraad.

Daarom Anja, merci !


René

  

heyhey
wij hebben een half jaar geleden diezel bij jullie gehaald, we zijn hier heel blij mee
hier zijn een paar foto's van hem met zijn nichtje en het baasje haha
hij is echt super lief en je kan er alles mee doen
we hebben totaal geen spijt dat we hem hebben mee genomen
het is echt ons kindje

groetjes michelle en richard

  

Volgende

Dierenasiel

Knokke-Heist