Dierenasiel Kn-H - Welkom
Dierenasiel Kn-H - Contact
Dierenasiel Kn-H - Links
Dierenasiel Kn-H - In cijfers
Dierenasiel Kn-H - Wetgeving
Dierenasiel Kn-H - Ter adoptie
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 9
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 9
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 2
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 3
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 4
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 5
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 6
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 7
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 8
Dierenasiel Kn-H - Hoe kon je?

Volgende

Dierenasiel

Knokke-Heist

 Eind juni adopteerden wij KAMIEL. We zijn nu 4 maanden later en het is onze superkater! Hij vindt het super om op vogels te jagen, vlinders te vangen, in bomen te klauteren en te genieten van het zonnetje! Hij kan voetballen als de beste en kan zalig liggen dutten... Hij (en wij) genieten volop van het kattenleven!

  

Kennen jullie ons nog??

Lore, duitse herder, en Figo, jack russell, 2 ex-bewoners, ik, Lore ben nu reeds 14 maand hier en samen met Figo maak ik een mooi koppel : Figo leertmij jagen en ik leer Figo zwijgen!!!
Het was allemaal niet zo evident maar opgeven staat nu eenmaal niet in het woordenboek van de baasjes. na een kort intermezzo ben ik weer thuis mogen komen. Ik, Lore rij het liefst mee : de wagen is mijn uitverkoren verplaatsingsmiddel.... wandelen daarentegen doe ik niet zo graag!!! De baasjes plezieren is nu eenmaal mijn hoofddoel. Alleen thuisblijven gaat heel moeilijk maar daar hebben de baasjes ook iets op gevonden : een keigrote reisbench... wandelen kan ik nu ook al goed, met een "gentle leader" loop ik mooi naast het baasje, tot grote voldoening en bewondering van ieder die we tegenkomen. Op de foto zit ik samen met Figo in een grote bench. Koen heeft ons en de bazen opgeleid en dit was daar een onderdeel van: omdat ik verschrikkelijke verlatingsangst heb, langszaam maar zeker wat afstand leren nemen....

Alles samengevat : ik ben na al mijn avonturen heel gelukkig!!!
Groetjes,
Lore, Figo en de baasjes

  

Beste,

Wij hebben Blue geadopteerd van jullie asiel. Graag geven we een beetje nieuws: Blue is een schatje en we zijn blij dat ze bij ons is. Ze is gelukkig, speelt veel, gaat veel wandelen met ons, en volgt les in de hondenschool in Zwankendamme.

Hierbij enkele foto's van Blue.

Veel groeten,

Koen & Margo & Blue

  

Hei dames,

Niet te geloven ‘ons madammeke’ is nu al 2 jaar ne Kleitenaar.

‘t is een echte huispoes, ze komt heel weinig buiten. ‘k ben nog altijd tegen ‘t feit dat een kat in huis blijft maar ons trezeke is dat zo gewend, en we weten uit ervaring dat dit veiliger is.

dus we zijn nu ook geruster ... Als ze we al eens meenemen naar buiten, gebeurt het meestal dat ze sprint naar de achterdeur en daar zit ze dan als ‘een dutske’ te kijken van ‘allee, laat me binnen’. Ze is nu 10 jaar, heel rustig ... (behalve in de kattenbak, dan voert ze oorlog) ‘s Morgens na het eten turnt ze, dan bestormt ze haar krabpaal. Ze heeft heel veel plekjes in huis tot haar eigen plekjes gemaakt. Onze grote loeder Spike (Duitse herder) is van leeftijd en dat groot beest was bang van haar want ze kan zo goed ‘blazen’, gelukkig is dat nu veel verbeterd :)

groeten

Brigitte


  

Hallo,

We laten even weten dat het met Xena goed gaat bij ons.

Ze begint zich al behoorlijk thuis te voelen en gedraagt zich erg aangepast!

Ook ’s nachts totaal geen probleem, gelijk stil, geen gekrabbel of geblaf. Een goed opgevoede hond!

Ze heeft de kleinkinderen al ontmoet en ook wat honden. Inderdaad heeft ze wat meer moeite met teven!

Bij het uitlaten trekt ze behoorlijk aan de lijn maar we hebben haar al een paar keer los kunnen laten lopen.

Dat vindt ze geweldig en dan luistert ze ook beter!

Ook heeft ze al in de kreek gezwommen.

Voorlopig zijn we erg blij met Xena!

Met vriendelijke groet!

Fam van der Veer

  

Beste Anja en Cynthia

Vele groeten van Kyra , ze stelt het heel goed !
Aan de ene kant is ze al goed gewoon gewoon in ons gezinnetje, we houden het rustig met ons drietjes en ze begint de dagelijkse routine al goed te kennen. Aan de andere kant zijn er natuurlijk ook veel spannende momenten zoals kennismaking met Jack en Aiko en onze wekelijkse uitstappen naar de hondenschool. Er is zeker nog werk aan de winkel maar de signalen zijn goed : de eerste ontmoetingen zijn achter de rug
met veel wild gedoe, crossen en rondvliegen door de tuin, maar
uiteindelijk komt alles goed, zie foto's

We houden je verder op de hoogte !
Brigitte & Philippe Declercq-Claesen