Dierenasiel Kn-H - Welkom
Dierenasiel Kn-H - Contact
Dierenasiel Kn-H - Links
Dierenasiel Kn-H - In cijfers
Dierenasiel Kn-H - Wetgeving
Dierenasiel Kn-H - Ter adoptie
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 9
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 9
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 2
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 3
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 4
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 5
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 6
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 7
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 8
Dierenasiel Kn-H - Hoe kon je?
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 3

Dag Cynthia en Anja,

Hierbij laat ik jullie even weten, dat ik me nog

geen moment verveeld heb sinds ik geadopteerd ben op 3 mei 2009. Mijn baasjes en ik maken altijd

grote wandelingen. Zie je me niet op het strand, ren ik wel in het bos of ergens anders. Ik ben hier nu al twee jaar bij mijn nieuwe gezinnetje en zou ze voor geen geld ter wereld meer kunnen missen!
Een pootje van de over-actieve Snow!

  

Dierenasiel

Knokke-Heist

Hummer en Flanelle (hebben haar herdoopt in Caramel) voelen zich al helemaal thuis.

Groetjes,

Familie Naeyaert

Zeebrugge

  

Vandaag is Wish al 9 maanden thuis en heeft hij zijn echte plaats veroverd.

Ik denk dat hij gelukkig is. Heel braaf, gehoorzaam en aanhankelijk is hij ook zonder twijfel.

Elke dag leert hij nog steeds nieuwe ervaringen. (met de fiets mee rijden bijvoorbeeld : hij is er dol op)


Groetjes en een dikke poot van Wish.

Nathalie Lemaire.


  

Op 14/08/2011 hebben wij een pup geadopteerd die er niet zo goed uitzag door
haar huidziekte demodex en die de eerste maanden van haar leven in erbarmelijke toestanden heeft moeten doorbrengen. Dat was voor ons al voldoende om haar een liefdevolle thuis te geven. Toen we ermee thuis kwamen werd ze verwelkomd door onze andere hond laika, die super enthousiast was een nieuw vriendinnetje te krijgen. Chanel was zeer schuchter en werkelijk van alles doodsbang. Nu 1 maand later is ze opengebloeid naar een speelse, vrolijke, zeer sociale en erg lieve hond ! en dat te zien, is echt heel mooi !! De vlekken op haar vacht zijn zo goed als verdwenen en haar haar is steeds zachter en zachter beginnen worden. Af en toe heeft ze nog jeuk maar dankzij goede zorgen van onszelf en onze dierenarts komt alles super in orde met haar !
Robby en Anthony


  

  

Wij hebben eind december Flexie, een 9 maanden oude bruine Labrador bij jullie geadopteerd. Er is toen gevraagd om na verloop van tijd te laten weten hoe het gaat met haar, om dit ook aan Haar vorige baasje te kunnen vertellen.

We zijn een gezin met 2 kinderen en hebben altijd een hond gehad. Deze was helaas overleden en nu zijn we heel blij dat we weer een vrolijke viervoeter in huis hebben. Ze is een echte vriend. Na een paar onwennige dagen in het begin voelt ze zich hier helemaal thuis. Ze is erg speels, zowel met ons als met andere honden. Ze gaat graag mee fietsen, naar het strand en naar het bos.

Groeten,

Fam. Verdurmen

  In loving memory of Billy.
September 2007

-

30 mei 2011

  

Hallo,

Dit is een foto van onze 2 sloebers Bo en Max. Max (vroeger Basje) is met zijn 11 jaar nog zeer fit en gaat graag overal mee. Het is een zeer lieve Malthezer die een goede vriend heeft aan onze 4 jarige Bo. We hopen hem nog een mooie oude dag te kunnen geven met alle zorgen die hij nodig heeft. Alvast bedankt om hem op te nemen in het asiel en nog veel succes verder,

groetjes van Priem Pascal en Breyne Cindy  

Hallo,

Kennen jullie mij nog?? In een vorig leven heette ik “Bieber” nu ben ik Figo. Vorig jaar , in Juli 2011 ben ik door Freddy en Gisèle opgehaald bij jullie en ik heb het wel naar mijn zin : ik ben bijna nooit alleen, en wanneer de baasjes voor enkele dagen weggaan, mag ik naar het hondenhotel bij Ilona in Oostkerke waar ik ieders hart gestolen heb. De hierbijgevoegde foto’s zijn genomen door Eva, de tweelingzus van mijn privé-trainster Nina, samen met Dribbel maak ik prachtige wandelingen in het bos, de duinen en nu ook het strand. Dribbel heeft mij zover gekregen dat ik nu samen met hem zwem… tot groot jolijt van iedereen. Bij aanvang was ik van alles bang : de droogkast die in gang schiet, een printer, tot overmaat van ramp heb ik zelfs eens mijn neus verbrand aan een gourmetstel dat op tafel stond, maar dat is allemaal verleden tijd. Pixie, de kleindochter, is ook een beetje mijn kindje. Ik kan heel goed met haar opschieten en ze is heel lief met mij en ik met haar ook.

Een dikke poot en een likje van Figo alias Bieber


  

Volgende