Dierenasiel Kn-H - Welkom
Dierenasiel Kn-H - Contact
Dierenasiel Kn-H - Links
Dierenasiel Kn-H - In cijfers
Dierenasiel Kn-H - Wetgeving
Dierenasiel Kn-H - Ter adoptie
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 9
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 9
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 2
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 3
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 4
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 5
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 6
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 7
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 8
Dierenasiel Kn-H - Hoe kon je?
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 4

Hallo Cynthia,

even nog een berichtje vanuit Nederland.
het gaat zeer goed met Oscar, die inmiddels Mike heet.


Mike groeit erg hard, is speels en ontzettend aanhankelijk.

mvgr,
Jack Becu

  

Dag Cynthia,


Flappie is nu ruim een maand bij ons en ze hoort er al vanaf dag 1 helemaal bij. Ondanks haar 10 jaar, kan ze als een dartele hond over het grasveld rennen en in het water plonsen. Het is een grote knuffeltante.

Groetjes, Nadia


  

Sterre en Billie maken het erg goed. Boven hebben ze hun eigen kamer, de grootste van het huis, met hun eigen bed. Daar zijn ze volledig op hun gemak. Sterre was al vrij snel door het huis aan het lopen. Billie was in het begin nogal uit zijn doen. Toen hij zijn eerste stapjes door het huis zette was Sterre er om hem met likjes gerust te stellen. Zo heeft zij hem over de streep getrokken.

Maar, zo schuw als ze in het begin waren, zo aanhalig zijn ze nu. Billie heeft zich ontpopt tot een heuse praatjesmaker en keetschopper. Als hij naar buiten wil op het balkon en de deur is dicht dan geneert hij zich niet om mij dit luidkeels te laten weten. Sterre is meer een dametje. Meestal ligt ze beneden lekker in haar mandje te slapen. Als ik even op de bank zit dan komen ze er al snel gezellig bij zitten. Vaak willen ze allebei op schoot kruipen wat maar net gaat (want Billie vindt zijn brokjes erg lekker en dat heeft zo zijn gevolgen).

Het is leuk om te zien hoe ze 's ochtends aan het ravotten zijn. Ze vliegen dan door het hele huis. Meestal Billie achter Sterre maar vaak ook andersom. Ik heb ook allerlei dure kattenspeeltjes gekocht maar voor de meeste halen ze hun neus op. Een simpele pluchen muis en een doodgewoon touwtje vallen, grappig genoeg, veel meer in de smaak.

Visite vinden ze nogal eng. Als de deurbel gaat vliegen ze snel naar boven naar hun veilige kamer onder bed. Omdat ze toch enigszins schuw blijven laat ik ze liever niet naar buiten. Er bestaat toch de kans dat ze zo schrikken van iets en niet meer terug komen. Daarom heb ik met mijn vader een kattenren gebouwd op balkon waar ze toch lekker buiten kunnen zitten. Vooral voor Billie is dit een groot succes. Sterre houdt nogal van haar comfort en gaat er alleen zitten als het zonnig is.

Als ik 's avonds ga slapen pak ik een kommetjes met brokjes en water en dan gaan ze uit zich zelf mee naar boven. Als het nog wat vroeg is wil Billie nog wel eens in een onbewaakt moment terug naar beneden sluipen om toch even te laten zien dat hij het er niet mee eens is maar als ik hem dan ga halen geeft hij zich toch gewonnen. Soms laat ik ze 's ochtends vroeg naar beneden en dan kruipen ze bij mij in bed. Dan liggen ze luid te snorren.

Zoals waarschijnlijk wel al duidelijk is, is de adoptie een groot succes en heb ik erg veel plezier en gezelligheid met Sterre en Billie.

Met vriendelijke groeten,

Silvan Overdam & Sterre en Billie natuurlijk.

  

Volgende

Dierenasiel

Knokke-Heist

Mauris en Jack


Wij stellen het heel goed.
Het zijn twee lieve schatten,nu 5 maanden oud.
Ze komen elk uit een ander nestje,maar hangen
ongelooflijk aan elkaar.
groetjes uit Brugge


  
Hallo,


wij willen u graag bedanken dat wij de kans kregen om bartje te adopteren , hier een paar foto's en een filmpje hij stelt het zeer goed,

mvg kristof de groote


  

Hallo,

Enkele maanden geleden adopteerde ik bij u Mousty voor mijn mama (Nancy Guidée)
Een poesje die gevonden was met kittens en die blijkbaar niet kon aarden met andere poezen.

In het begin was dat heel duidelijk…
Overal waar ze de vorige poes rook plaste ze.
Tot ergernis van mijn mama toen xD

In januari is ze dan gesteriliseerd en nu slaapt ze zelfs op bed ^^

Hierbij enkele foto’s om te tonen dat het heel goed met haar gaat!!
Oja en haar naam is nu Fraukje ^^

Groetjes

Audrey Deduytschaver