Dierenasiel Kn-H - Welkom
Dierenasiel Kn-H - Contact
Dierenasiel Kn-H - Links
Dierenasiel Kn-H - In cijfers
Dierenasiel Kn-H - Wetgeving
Dierenasiel Kn-H - Ter adoptie
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 9
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 9
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 2
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 3
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 4
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 5
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 6
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 7
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 8
Dierenasiel Kn-H - Hoe kon je?
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 6


Hallo,

In juli adopteerden wij bij jullie dit katinnetje die nu luistert naar de naam Mellow. Ik was onmiddellijk verkocht toen ik haar zag in het aziel en nog steeds steelt ze mijn hart als ze naar mij kijkt met haar grote mooie ogen! Ze stelt het zeer goed bij ons en geniet volop van alle aandacht! Hartelijk dank! Groetjes Yenka & David


  

Hallo,

wij hebben verleden week shanti geadopteerd. Wou jullie laten weten dat het goed gaat met haar.We hebben haar Pruts genoemd en ze begint al aardig te wennen aan haar nieuwe naam. Ondertussen is al heel op haar gemak alhoewel haar vertrouwen nog moet groeien naar mensen toe. Ze is super lief en honderduit vertellen! Kopjes geven en likjes geven krijgt ze geen genoeg van! Ze is een rustige poes en haar favoriete plekjes zijn op het vensterbank en op het donsdeken in de zetel samen met haar kindje.Onze dochter is vaak ziek en vlug moe en Pruts is een moedertje voor haar! Dat maakt onze dochter gelukkig en vrolijk en zo iets is onbetaalbaar!!!!!!!!pruts heeft haar plaats al goed ingenomen in het gezin en we zouden haar niet meer kunnen missen! Bedankt voor de goede zorgen in het verleden en jullie krijgen nog een kopje van Pruts(shanti).


  

Volgende

Dierenasiel

Knokke-Heist

Groeten van den Thieu uit Geel!

  


Adoptie lady 03/10/12


Hierbij laat ik weten dat alles goed gaat met mij!


  

Beste,

ik wilde jullie nog juist eventjes deze foto (bijlage) laten zien zodat jullie kunnen zien dat Joe en Lilly (Lotje destijds) opnieuw de beste vriendjes zijn. Ze spelen samen, pesten elkaar en slapen erg vaak naast en bij elkaar. Behalve dat zijn het ook van gedrag echte modelkatten! Lilly is nu helemaal opengebloeid en komt vaak bij mij liggen en slapen en ik kan haar zonder enig probleem aaien, enkel bij het oppakken heeft ze soms nog haar bedenkingen ;-) Maar daar wordt aan gewerkt en lukt het niet is het ook goed. En Joe is nog steeds een even grote babbelaar en knuffelbeer en ondertussen weer helemaal gezond :-) Het zijn op alle vlakken prachtige katjes.

Groetjes van mij en Joe en Lilly,

Catherine

  

hallo lieve mensen ik wou jullie ff wat foto's toe sturen van zorak die ik op 12-06-2004 heb opgehaald bij jullie.. kruising rottweiler/scharpei. ik ben nog steeds zeer tevreden heb nog nooit zo'n lieve hond meegemaakt hij maakt het super goed hij leeft nu al vanaf begin samen met mij en paar katten en 4 chinchillas hij was in begin nog best onzeker en best dominant,maar dat heb ik er gelukkig uit kunnen krijgen hij is superlief naar andere honden zowel groot en klein formaat,hij kan tegenwoordig ook goed met kinderen overweg behalve als ze heel druk zijn wil ie nog weleens grommen.. ik ben intussen verhuisd naar waddinxveen in nederland. ik zou ook graag in contact willen komen met de mensen die zijn zus ZORA hebben geadopteerd zou wel willen weten waar zij nu verblijft en hoe het gaat met haar:)
vriendelijke groet heike int veld