Dierenasiel Kn-H - Welkom
Dierenasiel Kn-H - Contact
Dierenasiel Kn-H - Links
Dierenasiel Kn-H - In cijfers
Dierenasiel Kn-H - Wetgeving
Dierenasiel Kn-H - Ter adoptie
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 9
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 9
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 2
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 3
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 4
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 5
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 6
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 7
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 8
Dierenasiel Kn-H - Hoe kon je?
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 8Hallo,


Hier eindelijk dan toch een dank briefje van lotte voor de goede zorgen die ik gedurende 10 maand van jullie mocht ontvangen .Ik voel me top bij de familie Thienpont.
Heb het hier tip top naar mijn zin en wordt doodgraag gezien door mijn familieleden en buren . En ook aan de man die de boskatten verzorgde,

hij heeft gelijk het is een doodbrave en slimme en lieve hond, kan haar niet meer missen.

  


Hallo,


Laika is heel gelukkig en wordt ontzettend verwend hier in Sint-Laureins !

Groetjes

Wim en Nathalie

  

Volgende

Dierenasiel

Knokke-Heist

Hallo,

wij komen ook ook eens hallo zeggen wij zijn Kira de main coon en Zoë de scotisch fold, wij zijn 8 jaar geleden geadopteerd geweest bij jullie en we stellen het zeer goed, we leven nog samen met 5 andere katjes en 2 konijntje en 5 hondjes...Dank zij Ganja de Am staff die ook van bij jullie komt, er bij gekomen is hebben wij een salon voor ons zelf gekregen, Ganja ziet niet graag katjes lol, de andere hondjes komen dagelijks bij ons op bezoek in ons paradijsje. Eerst waren we maar met twee en dan is Booster de britse korthaar er nog bijgekomen als bébé en dan zijn er nog 2 katjes geadopteerd Wicca de noorse boskat en Finess de turkse angora. Toen zijn we verhuisd en is Romeo en Julliet er bij gekomen die er eindelijk als eerste waren. Wij zijn zeer gelukkig in ons kattenparadijs.
  

Beste verzorgsters,

Herinneren jullie Chendo nog?

Het is reeds bijna 5 jaar geleden dat wij hem bij jullie zijn komen halen. Hij zat in het eerste hok én het was liefde op het eerste zicht! Hij was toen 2 jaar, vrijgevochten en naast zindelijk zijn kende hij enkel een pootje geven.

Hij is echter uitgegroeid tot een flinke lieve vriend, die bij ons in huis zijn eigen plekjes heeft gevonden. Wij hebben tijdens de voorbije jaren zijn hondentaaltje goed leren kennen en hij kent ook al behoorlijk wat Nederlands. Hij heeft ondertussen ook bewezen dat hij een echte kindervriend is voor onze kleinkinderen!

Gelukkig kan hij ook genieten van een hele dag luieren als wij van huis zijn om te gaan werken.

We kunnen er ook overal mee komen; hij voelt zich eveneens thuis op onze zeilboot, in de voortent van de caravan en zelfs op skivakantie.

Ook blijkt hij een goede wandelaar te zijn: hij vergezelt ons op lange wandeltochten en daar ontplooit hij zich als een echte trekker en sporenzoeker! Op ons pad ondervinden wij dan ook dat hij zijn mannetje kan staan ten opzichte van zijn soortgenoten.

Wij zorgen ervoor dat hij nog lang fit kan zijn, want dat is ook bevorderlijk voor onze gezondheid.

Als het past komen wij nog eens gedag zeggen bij jullie!

Vriendelijke groeten van Eddy en Gerda Haesebrouck-Van Steenhuyze
  Hallo,


2 jaar en 7 maand geleden ben ik al bij mijn nieuw baasje, ik ben hier koning des huizes en zit op mijn troon zoals je ziet, ik ben een lucky dog, ook ben ik jullie mascotje hé, zeer leuk om in het asiel te mogen komen werken met mijn baasje en spannend als Cynthia met de katjes bezig is :-) ik ben een zeer happy dog samen thuis met al mijn vriendjes en in het asiel valt er altijd iets te beleven...

  

Ik ben nu al enkele maanden bij mijn nieuw baasje en zoon en dochter. Iedere morgen ga ik een wandeling gaan met mijn baasje , soms heb ik wel geen zin , het is dan nog maar 5u30 , een uur wandelen, zie ik niet altijd zitten .

S avonds ga ik of met belle of met robin wandelen .

Als we dan terug thuis zijn ga ik altijd op zoek naar mijn baasje, om hem te begroeten, krijg dan snoepjes van belle of robin en ravotten we dan nog beetje in de tuin, best gezellig als zij met twee de bal heen en weer gooien en ik er achter loop . Ze laten mij ook soms winnen. Als baasje met de auto weg gaat, ga ik altijd mee, alleen als het te warm is , moet ik thuis blijven . Alles valt reuze mee , 's nachts moet ik wel in de huisbench, want durf nu en dan eens mijn tanden in de schoenen en alles wat ik vind te zetten, zou dat nog moeten afleren . Ben wel een staff met grote liefde voor mijn gezin, alleen koppig in sommige dingen om aan te leren . Zitten en liggen en blijf, kan ik al beetje, als ik er zin in heb . We gaan ook iedere week naar de hondenschool, dan doe ik mijn uiterste best hahaha.

Normaal mag ik niet in de zetel zitten, maar vergeet dat meestal.

grts

ROXY