Dierenasiel Kn-H - Welkom
Dierenasiel Kn-H - Contact
Dierenasiel Kn-H - Links
Dierenasiel Kn-H - In cijfers
Dierenasiel Kn-H - Wetgeving
Dierenasiel Kn-H - Ter adoptie
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 9
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 9
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 2
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 3
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 4
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 5
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 6
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 7
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 8
Dierenasiel Kn-H - Hoe kon je?
Dierenasiel Kn-H - Adoptienieuws 9Hallo dierenasiel knokke-heist,

Bij deze wil ik nogmaals tonen dat Simba zijn oogje met de dag verbetert. Gelukkig is hij nog altijd even speels als vroeger, meer nog hij is een echte ontdekkingsreiziger. Hij speelt met alles en van zodra er iets op de grond staat zoals een zak , een mand etc... moet hij er altijd inkruipen. Ik zou hem niet meer kunnen missen nu. Dank u wel voor dit schatje en voor de goede zorgen.

  
Dag dierenvriendjes,


Wij hebben sinds eind oktober 2013 dit lieve katje geadopteerd uit het dierenasiel van Knokke. Penelope voelt zich hier al helemaal thuis zoals je kan zien op de foto. We zouden haar nooit meer kunnen missen, want met haar erbij is het nu een echte thuis.

Lieve groetjes,

Emilie, Guy & Penelope

  

Volgende

Dierenasiel

Knokke-Heist

Hallo,

Wij zijn de nieuwe baasjes van Lex, de Mechelse herder. Lex doet het hartstikke goed hoor. Hij doet inderdaad de deur zelf open, maakt niet welke kant de deur opendraait. Soms laat ie zichzelf op deze manier even uit, maar hij komt even daarna weer heel braaf binnen (jammer dattie de deur dan niet dichtdoet, haha) Hij is nog wel wat mager maar hij eet goed, dus dat zal ook wel goedkomen. We zijn erachter gekomen dat een paar woorden zeer doeltreffend zijn als hij iets vast heeft wat hij los moet laten, dus daar zit ook verbetering in. Lex is een ontzettend lief en aanhankelijk beest. We zijn er heel erg blij mee dat we het toch hebben doorgezet.


Tot de volgende keer,

Hartelijke groeten,

Antoinette

  


Toulouse(rechts op de foto) hebben wij in augustus 2012 (toen 8 weken oud) bij jullie geadopteerd. Hij stelt het heel goed en is nu ondertussen een volwassen kater van

8 kg!


  
Met Shiro (raftje) gaat het heel erg goed nu. Hij heeft al met een aantal katten hier kennisgemaakt maar met onze boskat daar kan hij het het beste mee vinden, al de rest vindt hem nog maar vreemd. Hij houdt van knuffelen en ligt graag op bed te slapen. Zijn eetlust is prima en hopelijk zal hij hierdoor wat meer aansterken. Groetjes uit Sluis van SHIRO.

  

 Zo achter een paar daagjes te wachten is ze eindelijk bij ons:
Frekkels, ze is zo braaf en ze is super gelukkig bij ons en is zo'n lieve meid.